Suunnistuskartat

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Suunnistuskartat joka lähtöön

Koopiste tuottaa suunnistuskarttoja tarkasti ja nopeasti. Laadukkaita karttojani on käytetty mm. seuraavissa kisoissa: JWOC 2017, Fin5 2017, opiskelijoiden MM-sprintti 2018, Fin5 2018 sprintti sekä useissa SM-kilpailussa (SM-pitkä 2020, SM-pitkä R2 2016, SM-sprintti 2015, SM-keskimatka R2 2012).

Karttojen teossa hyödynnän GPS-teknologiaa ja kartta valmistuu hyvin pitkälle jo maastossa. Säänkestävä maastokelpoinen tietokone mahdollistaa sen, ettei edes sade tai pakkanen ole esteenä maastotyölle.

Viimeisin hankintani on Arrow 100, GNSS paikannin joka hyödyntää Maanmittauslaitoksen korjaussignaalia. Paikkatarkkuus on korjaussignaalin ansiosta alle metrin luokkaa. Lisätietoa Arrow 100 modulista tästä.

Pohja-aineistona käytän Maanmittauslaitoksen avoimia aineistoja, sprinttikartoissa useimmiten myös vektorimuotoista kantakartta-aineistoa. Kartanpiirto-ohjelmistona käytössä on OCAD.

Mikäli sinulta löytyy jo valmis kartta-aineisto, joka kaipaa viimeistä silausta, kauttani onnistuu myös karttojen viimeistelytyöt tulostamista tai painotaloa varten.

Tekemäni suunnistuskartan saa myös Android -puhelimeen. Paikannus päälle ja näet liikkeesi kartalla.

Kysy lisää!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Referenssejä